Brouwerij Statig Coorperatieve Vereniging UA

Ben jij een bierliefhebber met een hart voor gezelligheid en gemeenschap? Dan hebben wij dé kans voor jou! Sluit je aan bij de vereniging van Brouwerij Statig en help ons bij het realiseren van een unieke sociëteit, een plek waar bier en vriendschap samenkomen.

Wat Wij Bieden:

  • Exclusieve Bierervaring: Als lid geniet je van ons heerlijke bier voor slechts €1,50 per glas (Statig Pils) en €2,50 voor de speciaal bieren (Statig Weizen, Statig Blond, Statig Tripel) in onze toekomstige sociëteit.
  • Voordelig Lidmaatschap: Voor slechts €15 per maand ben je lid van onze vereniging. En het beste? Deze kosten gaan pas in zodra de sociëteit een feit is. Tot die tijd betaal je niets.
  • Stijlvolle Merchandise: Bij aanmelding kies je een stijlvol T-shirt of hoodie (€25 of €50). De opbrengst hiervan helpt ons bij de oprichting van de vereniging en de eerste maand huur van onze locatie.

Jouw Rol in Onze Gemeenschap:

  • Mijlpalen Bereiken: Met 100 leden richten we de cooperatieve vereniging officieel op. Bij 300 leden starten we met realiseren van onze sociëteit.
  • Actief Bijdragen: We moedigen leden aan om deel te nemen aan onze vrijwillige commissies, zoals het Kroegbestuur, de Barcommissie, de Kluscommissie en de Technische Commissie. Jouw inzet is cruciaal voor het succes van onze sociëteit.

Exclusieve Aanmelding: No Dickheads!

Bij Brouwerij Statig Vereniging streven we naar een unieke en hartelijke sfeer in onze sociëteit. Om deze gezelligheid te waarborgen, hanteren we een bijzondere manier van aanmelden: uitsluitend via via. Dit betekent dat nieuwe leden alleen kunnen toetreden tot onze gemeenschap op aanbeveling van bestaande leden. Zo zorgen we ervoor dat onze sociëteit een plek blijft waar gelijkgestemde, gezellige mensen samenkomen.

Leden Brengen Leden Aan

  • Als lid van onze vereniging heb je de exclusieve mogelijkheid om nieuwe leden aan te brengen. We vertrouwen op jouw oordeel om mensen uit te nodigen die de sfeer en waarden van onze sociëteit verrijken.
  • Door nieuwe leden aan te brengen, draag je bij aan de groei en het karakter van onze gemeenschap. Samen bouwen we aan een sociëteit waar iedereen zich thuis voelt en waar de liefde voor bier en gezelligheid hand in hand gaan.

We geloven dat deze aanpak helpt om een hechte, vriendelijke en vooral gezellige gemeenschap te creëren, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Ben jij klaar om bij te dragen aan deze unieke sfeer? Nodig dan als lid van Brouwerij Statig Vereniging nieuwe, gezellige mensen uit en laat ons samen proosten op vele mooie momenten in onze toekomstige sociëteit! 🍻

Locatie

  • De exacte locatie voor onze toekomstige sociëteit staat nog niet vast. We weten echter wel dat deze zich zal bevinden in Scheveningen of het Statenkwartier. Binnen deze specifieke geografische grenzen zijn we momenteel op zoek naar een passende locatie.

Waarom Lid Worden?

  • Unieke Kans: Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets bijzonders, een plek waar jouw liefde voor bier en gemeenschap samenkomt.
  • Bouw mee aan Jouw Droomplek: Jouw lidmaatschap en inzet helpen ons bij het realiseren van een sociëteit waar iedereen zich thuis voelt.
  • Geniet van Voordeel en Gezelligheid: Niet alleen profiteer je van geweldige bierprijzen, maar je wordt ook onderdeel van een warme, gezellige gemeenschap.

Doe Mee, Maak het Verschil! Sluit je vandaag nog aan bij de Brouwerij Statig Vereniging. Samen bouwen we aan een plek waar bier, vriendschap en gezelligheid centraal staan. Wacht niet langer, word lid en maak deel uit van dit geweldige avontuur!