Lidmaatschap Brouwerij Statig Vereniging

€ 15,00 / maand. | Gaat pas in wanneer de societeit is vastgelegd! Je betaalt tot die tijd helemaal niets.

Beschrijving

Lidmaatschap Brouwerij Statig Vereniging

Sluit je aan bij de exclusieve gemeenschap van Brouwerij Statig Vereniging en geniet van een unieke bierervaring in onze toekomstige sociëteit. Ons lidmaatschap biedt je niet alleen toegang tot heerlijk bier voor een vriendenprijs, maar ook de kans om deel uit te maken van een gezellige en hechte gemeenschap van bierliefhebbers.

Belangrijkste Voordelen:

  • Exclusieve Bierprijzen: Geniet als lid van speciale prijzen – slechts €1,50 per biertje (Statig Pils) in onze sociëteit.
  • Betaalbaar Lidmaatschap: €15 per maand, waarbij de kosten pas ingaan na de realisatie van de sociëteit. Tot die tijd betaal je niets.
  • Stijlvolle Merchandise: Kies bij aanmelding een T-shirt of hoodie (€25 of €50) om je steun te tonen en bij te dragen aan de oprichting van de vereniging.
  • Exclusieve Toegang: Lid worden kan alleen via een introductie door een bestaand lid, wat zorgt voor een gezellige en vertrouwde sfeer.
  • Actieve Bijdrage: Neem deel aan diverse commissies en draag actief bij aan de vorming van onze sociëteit.

Word Lid en Maak deel uit van Onze Gezellige Gemeenschap! Als lid van Brouwerij Statig Vereniging ben je niet alleen een bierliefhebber, maar ook een bouwsteen van een unieke plek waar vriendschap en gezelligheid centraal staan. Meld je aan en hef samen met ons het glas op vele mooie momenten in onze sociëteit! 🍺

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lidmaatschap Brouwerij Statig Vereniging” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *